فرهنگ و هنر

سرپرست موزه پرحاشیه تهران رسما معرفی شد

با رفتن مدیر موزه فرش، سرپرست جدیدی برای این موزه پرحاشیه معرفی شد.

به گزارش دانا نیوز، سجاد نوروزیان که از مهرماه ۱۴۰۰ مدیر موزه فرش تهران شده بود، یکی از انتخاب‌های پرحاشیه وزارت عزت‌الله ضرغامی محسوب می‌شد که او را چندین بار وادار کرد دراین‌باره توضیحاتی دهد. ضرغامی زمانی که  کاندیدای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری شده بود، سجاد نوروزیان را نیز به عنوان دستیار کسب و کار های نوین خود معرفی کرده بود.

در این زمینه بخوانید:

چرا حوض‌های موزه فرش به باغچه تبدیل شد؟

روایتی اسفناک از جولان حشرات موذی تا تاریکی در موزه فرش

توضیح ضرغامی درباره انتصابات صداوسیمایی‌ها و “چلمن سیزدهم”

اکنون با جدا شدن نوروزیان از موزه فرش، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مهران صحرایی را که معاون مدیر موزه فرش بوده به عنوان سرپرست این موزه معرفی کرده است.

روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران با اعلام خبر انتصاب سرپرست جدید، ‌ همچنین اشاره کرده که سجاد نوروزیان به اذعان فعالان حوزه میراث فرهنگی، در یک سال‌ونیم مدیریت خود، توانسته بسیاری از مشکلات زیرساختی موزه فرش را برطرف کند.

در این زمینه بخوانید:‌

گفت‌وگوی صریح با مدیر موزه پرحاشیه

موزه ملی فرش ایران در تهران در ۲۲ بهمن ۱۳۵۶ به عنوان موزه قالیچه‌های شهری افتتاح شد. این موزه که درحال حاضر زیر نظر اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران مدیریت می‌شود، در ضلع شمالی پارک لاله تهران واقع شده که محل نگهداری فرش‌ها و قالیچه‌های نفیس ایرانی است. ساختمان موزه ۳۴۰۰ مترمربع مساحت دارد که آذین‌های نمای بیرونی آن شبیه دار قالی و اثر عبدالعزیز فرمانفرمائیان است. طرح محوطه موزه فرش تا موزه هنرهای معاصر اعم از پیاده‌راه موزه فرش و باغ آن، حوض‌های وضو و نمازخانه، همچنین پلکان ورودی موزه فرش، دروازه گذر فرهنگ و هنر و باغ مجسمه موزه هنرهای معاصر به عنوان چشم‌اندازی یکپارچه توسط «کامران دیبا» به عنوان یک پروژه مستقل طراحی شده است که در زمان تبدیل حوض‌ها به باغچه، کامران دیبا نیز واکنش نشان داد.

انتهای پیام

تحریریه دانا نیوز

مشی رسانه‌ای این سایت، تحلیلی - خبری و اقتصادی است و اعضای تحریریه این مجموعه می‌کوشند از قالب ظاهری خبرها فراتر رفته و به زوایای پنهان و آشکار حوادث سرک بکشند و با کندوکاو بیشتر، ناگفته‌ها و وجوه نامکشوف وقایع و حوادث را بیابند.
دکمه بازگشت به بالا