هفدهمین اندیشکده حکمرانی کشور در استان مرکزی افتتاح شد – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرنگار آنلاین، مهدی پندار ظهر چهارشنبه در آئین افتتاح اندیشکده حکمرانی و قانون گذاری استان مرکزی در دانشگاه اراک اظهار داشت: ایجاد اندیشکدههای حکمرانی دستور کار ویژه این مرکز قرار دارد که در این راستا تاکنون ۱۷ اندیشکده به بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: بهره گیری از ظرفیتهای ملی و مطالعاتی استانها در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شده و این مهم با جدیت دنبال میشود.
پندار گفت: راهاندازی مراکز افکار سنجی، نوآوری، مدرسه حکمرانی و خلاق از جمله اقدامات انجام شده در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی است که در حوزه دانشبنیان از آن بهرهگیری میشود.
معاون اجرایی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هفدهمین اندیشکده حکمرانی این مرکز در استان مرکزی راه اندازی شد، افزود: ارتقای هیأت علمی در دانشگاههای دولتی و آزاد در این مرکز مدنظر ویژه قرار گرفته و امید است ایجاد اندیشکدههای حکمرانی مسیر توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر کشور را ترسیم کند.
بهره گیری از ظرفیت استانها برای اداره کشور در مجلس یازدهم
مشاور رییس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نیز در این آئین اظهار داشت: وظیفه این مرکز اعلام وصول طرحها و لوایح مجلس به عنوان مغز افزار مجلس شورای اسلامی است.
موسی پورموسوی با بیان اینکه در سالهای گذشته مرکز پژهشها در تنها در تهران مستقر بود، افزود: بهره گیری از ظرفیتهای استانی برای اداره کشور در مجلس یازدهم هدفگذاری شد تا امور کشور در ۲ سطح عمومی و محلی مورد بررسی قرار گیرد.
وی تاکید کرد: در راستای رفع مشکلات کشور تعامل و هم افزایی مدیران و مسئولان به دانشگاهها نیاز است و مسئولان دانشگاهها نیز باید از نزدیک با مسائل اجرایی کشور آشنا شوند.
مشاور رییس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی گفت: تعامل و هم افزایی مسئولان دانشگاهها به حوزه اجرا به طور حتم میتواند به عنوان راهکار عملی برای مشکلات کشور مطرح باشد.
پور موسوی با بیان اینکه در اندیشکده حکمرانی ارتقای رتبه در سطح دانشگاهها مدنظر ویژه قرار دارد، افزود: این ظرفیت در استانها وجود دارد زمانیکه طرحها و لوایح عنوان میشود، مدیران حکمرانی و بهبود وضعیت را رصد کنند.
توجه به پیاده سازی اهداف گام دوم انقلاب در دانشگاه اراک
رییس دانشگاه اراک هم در این آئین گفت: ایجاد دانشگاه حکمران از پنج سال گذشته در این مرکز علمی کلید خورده و اکنون به مرحله اجرایی رسیده است.
مجتبی ذوالفقاری با بیان اینکه در دانشگاه اراک پیاده سازی اهداف گام دوم انقلاب مورد توجه ویژه است، گفت: ورود هوش مصنوعی و نسل جدید در این اندیشکده فرصت مناسبی است که باید از این ظرفیت بیشترین بهره گیری را داشت.
وی انتقال چالشهای گفتمان حل مسئله در کلاس درس، انتقال دانش ضمنی مدیران موفق و مستندسازی انتشار بهرهبرداری و توسعه و زمینهسازی اداره علمی کشور با بهرهگیری از عقل جمعی و دانشگاهیان و کارگزاران را از ویژگیهای دانشگاه حکمران دانش بنیان عنوان کرد.
رییس دانشگاه اراک گفت: تبدیل دانشگاه به نقطه امید مردم و جوانان برای آیندهای بهتر، پیشگامی در تولید علم با تمرکز بر زمینههای بومی و ظرفیتهای ویژه کشور، دیپلماسی علمی و فناوری و جذب دانشجویان خارجی و کسب سهم ایران در نظریههای ظهور بر اساس استعدادهای خاص کشور از جمله ویژگیهای دانشگاه در تراز گام دوم انقلاب است.