۴۲ درصد فوتی های تصادفات تهران، موتورسوارها هستند

۴۲ درصد فوتی‌های تصادفات تهران، موتورسوارها هستند

مدیرعامل سازمان حمل ونقل شهرداری تهران با تاکید بر اینکه ۴۲ درصد فوتی های تصادفات تهران موتورسوارها هستند گفت: حدود ۸۰ درصد آنها به دلیل آسیب های جسمی به ناحیه سر جان باختند؛ باید فرهنگ استفاده از کلاه ایمنی در موتورسواران نهادینه شود.

به گزارش دانا نیوز پوریا علیمردانی در حاشیه مراسم یادبود قربانیان سوانح ترافیکی با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مهمترین عامل تصادفات عوامل انسانی است گفت: بررسی ها نشان داده است که متاسفانه ۴۲ درصد از فوتی ها و آسیب دیدگان در صحنه تصادفات طی یک سال گذشته مربوط به موتورسواران بوده و  حدود ۲۰ درصد از این آمار مربوط به عابران پیاده و مابقی مربوط به خودروهای سواری است.

وی با بیان اینکه از ۴۲ درصد فوتی هایی که در صحنه تصادفات رخ داده حدود  ۸۰ درصد به دلیل آسیب های جسمی به ناحیه سر جان باختند افزود: بنابراین یکی از مهمترین درخواست ها و کمپین هایی که در این گونه مناسبت ها پیگیری می کنیم بحث استفاده از کلاه ایمنی برای موتورسواران است و امیدواریم این موضوع به فرهنگی عمومی تبدیل شود. همانطور که استفاده از کمربند ایمنی در دهه های ۶۰ و ۷۰ در تهران رایج نبود اما با تلاش های فرهنگی فراگیر شد امیدواریم که امسال با تمرکز جدی بتوانیم استفاده از کلاه ایمنی را برای موتورسواران اجباری کنیم.

وی با بیان اینکه امروز فرصت مناسبی است تا این موضوع را یکبار دیگر به جامعه یادآوری کرده و از همه بخواهیم که در راستای کاهش حوادث ترافیکی مسئولیت خود را ایفا کنند گفت: این مسئولیت از خودروسازها تا شهروندانی که علاقه به سرعت دارند را شامل می شود. سرعت غیرمجاز به طور جدی بر افزایش تصادفات تاثیر می گذارد و می تواند احتمال تصادف را تا ۷۰ درصد افزایش دهد.

علیمردانی درباره کمک شهرداری به ترویج استفاده از کلاه های ایمنی گفت: ما طرح های متعددی در این حوزه داریم. علاوه بر کمپین کلاه ایمنی یک کمپین مشترک با پلیس راهور برای افزایش فرهنگ استفاده از کلاه کاسکت آغاز کرده ایم و همچنین یک رویداد پیش رو داریم که در آن معاینه فنی موتورسیکلت ها به صورت داوطلبانه و تشویقی انجام خواهد شد. این طرح از آذرماه در محدوده بازار شروع می شود و در صورتی که موتورسیکلت سوار معاینه فنی را انجام دهد به او کلاه ایمنی به عنوان جایزه اهدا می شود و همچنین  کمپینی به مناسبت روز پدر در دست اجرا داریم. روز پدر فرصتی است تا توجه بیشتری به سلامت مردان جامعه به ویژه جوانان و کارگران که اغلب از موتورسیکلت برای رفت و آمد استفاده می کنند داشته باشیم و  همچنین احتمالاً فرزندانی که تصاویر خود را همراه با پدرانشان برای ما ارسال کنند تشویق خواهند شد که اطلاع رسانی لازم در این مورد انجام می شود.

وی با تاکید بر اینکه تنها راه پیشبرد این هدف انجام کار فرهنگی است افزود: امیدواریم با تلاش های فرهنگی بتوانیم تغییرات مثبتی در این زمینه ایجاد کنیم. همچنین در شورای ترافیک تهران برای ساماندهی موتورسیکلت ها و افزایش رعایت قوانین با همکاری پلیس راهور و دیگر دستگاه ها مانند صدا و سیما جلساتی تشکیل شده است که امیدواریم همه دستگاه ها و مردم در این زمینه همکاری و کمک کنند تا ایمنی راکبان موتورسیکلت در تهران ارتقاء یابد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا