فوت و فن ترشی کلم قرمز
یکی از ساده ترین ترشی هایی که می توانید در هر زمان درست کنید. این ترشی یک دارچین بسیار سریع و لذیذ با مواد غذایی فراوان است، می توانید بلافاصله از کلم قرمز یا کلم بنفش برای تهیه این ترشی استفاده کنید. اما هر ترشی و غذایی نیاز به ترفندها و روش های مخصوص به خود دارد، طرز تهیه یک ترشی عالی در خانه، اما یکی از رازهای طعم این ترشی این است که بعد از پخت و مدت زمان، رنگ خامه ترش را ترک نکنید. آیا می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید؟ هر چه ترشی بیشتر بماند، خوشمزه تر می شود. امروز پارسی طرز تهیه ترشی کلم قرمز را به شما آموزش می دهیم تا با سایت torshvash.ir همراه باشید.
نکات و ترفندهایی برای ترشی کلم قرمز
می توانید از سرکه سفید یا قرمز استفاده کنید، فرقی نمی کند.
برای تهیه این کلم به آب نیاز دارید که نباید فوراً آن را بریزید زیرا باعث قارچ می شود و یک بار آن را می جوشانید تا خنک شود و استفاده می کنید.
می توانید از ترکیب آب و سرکه برای تهیه این سرکه تند یا پر از سرکه استفاده کنید.
چند عدد برگ کلم را قبل از برش بپاشید و بگذارید کاملا خشک شود و بعد از خشک شدن با چاقو یا چنگال ریز خرد کنید.
یکی از نکاتی که برای لذیذتر شدن این کلم ترش یا دسر توصیه می شود این است که از لیموترش استفاده کنید تا رنگ کلم را درآورید و آن را بسیار زیبا کنید.
خرید ترشی گل کلم قرمز در سایت ترش واش.
برای یکدست شدن رنگ کلم ترش چه کنیم؟
می توانید از لبو ریز خرد شده استفاده کنید تا ترشی خوش رنگ شود و رنگ نگیرد یا اگر در فصل لبو نیستید از پودر لبو استفاده کنید تا خوش رنگ شود و در یخچال نگهداری کنید زیرا حرارت داغ رنگ ترشی را تغییر می دهد. .
ترفندهای مهم دستور پخت کلم قرمز ترشی
اگر کلم را در ظرف ریختید و سرکه کافی نیست، مقدار بیشتری سرکه بریزید تا روی کلم را بپوشاند.
برای خوش طعم شدن می توانید مقداری سیر و تخم گشنیز را در هاوانن له کنید و به مواد اضافه کنید.
در صورت تمایل می توانید از شکر یا آب نبات برای متعادل کردن طعم استفاده کنید (اگر تندی سرکه شما را اذیت می کند).
برخی از گلپر نیز استفاده می کنند.
اگر سرکه محلی یا خانگی دارید می توانید از آن استفاده کنید.
کلم را حتما بعد از پوست کندن خشک کنید، آب باقیمانده رنگ ترشی را کدر می کند.
می توانید بعد از 1-2 روز ترشی را بچشید و اگر خیلی شور بود دوباره نمک اضافه کنید.