کشف ۸۵ درصدی جرایم جعل و کلاهبرداری در کشور
رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به کشف ۸۵ درصد از مجموع جرایم جعل و کلاهبرداری در کشور گفت: در کشف پیشدستانه این جرایم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۸ درصد افزایش را شاهد هستیم.
به گزارش دانا نیوز به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار محمد قنبری به تشریح عملکرد ۱۱ ماهه در حوزه جعل و کلاهبرداری پرداخت و اظهار داشت: با بهره گیری از کلیه ظرفیت های درون و برون سازمانی(برگزاری جلسات مقابله با جعل در وزارت کشور با حضور دیگر وزارتخانه ها، سازمان ها وادارات دولتی) این پلیس موفق شده افزایش جرایم جعل را تقریبا مهار کند.
وی با بیان اینکه رشد جرایم حدودا یک درصد بوده، افزود: طی یازده ماهه سال جاری بیش از ۸۷ درصد پرونده های جعل درسطح کشور کشف شده است.
رئیس پلیس آگاهی کشور با اشاره به اینکه بیش از ۸۵ درصد از مجموع جرایم جعل و کلاهبرداری طی این مدت کشف شده است، افزود: کشف پیشدستانه این جرایم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۸ درصد افزایش را نشان می دهد.
وی تصریح کرد: طی یازده ماهه سال جاری در حوزه کلاهبرداری علیرغم افزایش وقوعات، پلیس آگاهی موفق به کشف ۸۵ درصد پرونده ها در سطح کشور شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش کشف به کشف را شاهد هستیم.
سردار قنبری ادامه داد: دستگیری متهمان پرونده های کشف پیشدستانه نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۱۷ درصدی روبه رو بوده است.
وی خاطرنشان کرد: شایعترین کلاهبرداری ها، کلاهبرداری با استفاده ازرسید ساز جعلی و کلاهبرداری تحت عنوان خرید و فروش می باشد که در این رابطه به منظور آگاه سازی شهروندان هشدارهای پیشگیرانه کرارا با استفاده از ظرفیت های در اختیار ارائه شده است.
رئیس پلیس آگاهی کشور ادامه داد: انتظار پلیس از شهروندان عزیز این است که به منظور پیشگیری از وقوعات مشابه به هشدارها توجه جدی نمایند.
وی با بیان اینکه در حوزه شرکت های هرمی نیز ۲۹۳ پرونده به صورت پیشدستانه درسطح کشور تحت رسیدگی قرار گرفته، اعلام داشت: علاوه بر پلمب ۶۹ مکان هرمی و ۱۲۰۹ نفر دستگیر شده اند.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: پیشرفت فناوری زمینه فعالیت مجرمانه در حوزه جعل و کلاهبرداری را تغییر داده و روند روبه رشد سوءاستفاده از آن در ارتکاب جرایم جعل و کلاهبرداری را افزایش داده که شاهد افزایش وصول گزارشات مربوط به تبلیغ و فروش اسناد و اوراق بهادار و… در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی هستیم؛ بنابراین ضروری است همه سازمان ها برای خشک کردن ریشه گردانندگان این جرم و شناسایی و انهدام آنها اقدامات اساسی را در دستور کار قرار دهند.
انتهای پیام