طرح توجیهی کسب و کار به چه معناست؟
اگر دانشجویان می توانند به صورت فردی یا گروهی با فرآیند ایده پردازی و نوآوری درگیر شده تا مهارت لازم را کسب کرده و بکار ببندند، امکان رشد در دانشگاه دور از ذهن نیست و دانشجویان یقین دارند که بر اساس شایستگیها و قابلیت های خود می توانند در دانشگاه رشد کرده و به برآورده ساختن آرمانهای آن کمک کنند. مشاور کسب و کار فردی است که از بیرون به تمام مشکلات، مسائل و دغدغههای موجود در کسب و کار نگاه میکند، چالشها، سرمایههای ناملموس و فرصتهای تکرار نشدنی که از دید مدیران و صاحبان کار پنهان و مخفی بوده است، را متوجه میشود و با بررسی و تحلیلهای لازم نسبت به هر کاری مشاوره کسب و کار میهد و آنها را راهنمایی میکند تا به موفقیت و پیشرفت برسند. داشتن قابلیت های ارتباطی و دسترسی به افراد متخصص و کارآمد جهت بهره گیری از تجارب ارزنده و استفاده از مشاوره آنها از ویژگی های بارز کارآفرینی می باشد.
اهمیت طرح توجیهی چیست؟
مشارکت آحاد جامعه با سازمانهای متولی اداره امور جامعه ضرورتی انکارناپذیر است و این مشارکت در جهت پیشبرد هر چه بهتر مأموریتهای سازمانها، نقش مؤثری دارد. نتیجه برخی تحقیقات از دالیل این امر را باید در میزان اعتماد آنان به عملکرد سازمانهای مرتبط با امنیت جستجو کرد. نیروی انتظامی جهت افزایش میزان اعتماد مردمی و همچنین باال بردن میزان مشارکت آنان در فعالیتهای اجتماعی پلیس، در سالهای اخیر اقدام به تأسیس برخی واحدها ازجمله اداره کل مشارکت عمومی، دفتر نظارت همگانی و واحد 111 نموده است که هدف اولیه آن استفاده از دیدگاههای مردمی در جهتدهی به سیاستها نیروی انتظامی در زمینه تأمین امنیت پایدار جامعه میباشد. در حال حاضر، جمعسپاری به یک فناوری جهانی تبدیل شده است و همگان میتوانند از آن استفاده کنند. در طی ده سال گذشته از زمان پیدایش جمعسپاری، از این فناوری برای انجام فعالیتهای متنوّعی استفاده شده است. باتوجهبه پیشرفت فناوریهای وب 2.0 در دنیا و همچنین اهمیت مشارکت مشتریان در توسعة محصولات، نوآوری این پژوهش برای توسعه و تسهیل کاربرد جمعسپاری، کارآمد و مهم است. ایدة جمعسپاری، دسترسی به منابع جدید بهرهوری، دانش و خلاقیت از طریق رسانههای اجتماعی است. از طرفی باتوجهبه افزایش کاربران شبکههای اجتماعی و ابزارهای تعاملی آنلاین در چند سال گذشته در ایران، توجه و تمرکز به این موضوع بستر مناسبی فراهم میکند تا شرکتها با بهرهگیری از مشارکت الکترونیک و پتانسیل شهروندان، کسبوکار موفقی را شکلدهند و در توسعة محصولات خود موفقتر باشند؛ در کنار این، از استعداد، توان فنی، تخصّصی و تجربی افراد در این زمینه استفاده شود تا اینکه عملکرد خود را ارتقا دهند.
بهترین مشاور کسب و کار
ازاینرو ازیکطرف حاکمیت و نهادهای نظامی و انتظامی کمترین توجه را به جلب اعتماد و مشارکت اجتماعی مردم معطوف داشتهاند و از طرفی هم مردم کمترین مشارکت انتظامی را در عرصه مشارکت اجتماعی از خود جلوهگر ساختهاند. در ایران ازلحاظ تاریخی همواره رویکردی اقتدارگرا از سوی حاکمیت و نهادهای نظامی و انتظامی در برقراری نظم و امنیت دنبال میشده است. برای موفق شدن باید راه و چاه آن را بدانید، به خصوص اگر به دنبال کسب درآمد و اشتغال زایی هستید. با توجه به مباحث مطرحشده در این پژوهش به دنبال پاسخ به این سؤال هستیم جایگاه مشارکت مردم سنندج در برقراری امنیت پایدار به توجه بهنظام حقوقی ایران چگونه است؟ درنتیجه شاهد آن هستیم که همواره مشارکت مردم در امور انتظامی با نیروهای برقرارکننده نظم امنیت در سطوح پایینی بوده است. جمعسپاری الگوی جدید کسبوکار مبتنی بر وب است که در آن سعی میشود با یک فراخوان از توان تعداد زیادی از افراد فعّال در بستر وب برای کسب راهحلهای نوآورانة حل یک مشکل و یا تولید یک محصول کمک گرفته شود. چنین پیشبینی میشود پژوهش حاضر به گسترش ادبیات پذیرش و پیادهسازی جمعسپاری در کشورهای درحالتوسعه کمک کند.
نتیجه گیری
جمعسپاری یکی از این پلاتفرمهاست که در سالهای اخیر، باتوجهبه رشد و توسعة وب و گسترش کسبوکارهای مبتنی بر وب، نگاههای بسیاری را به خود معطوف کرده است. باتوجهبه محبوبیّت شبکههای اینترنتی بین مردم و رشد اینترنت، بستری مناسب برای توسعه و ابداع پلاتفرمهای متنوع ایجاد شده است. علاوه بر شناسایی این مشکلات و فرصتها، یک مشاور کسبوکار باید راهحلهایی برای مشکلات و برنامههایی برای استفاده از فرصتها تهیه کند. بنابراین علاوه بر پذیرش بالا درباره خلق و خو و روش کاری کارمندهایتان، باید این نکته را به یاد بسپارید که مسئولیت اصلی پروژهها و وقت گذاری بر سر آنها با شخص شماست. در این مسیر ویزیتل همراه شماست تا بتوانید در شروع و ادامه مسیرتان به شما کمک کند. تا زمانی که مردم هیچ سودی را در رابطه مبتنی بر اعتماد حس نکنند طبعاً عالقهای به مشارکت پیدا نخواهند کرد و زمانی مشارکت بهصورت جدی تحقق خواهد یافت که فرد نقش خود را در پیشبرد اهداف سازمان جدی و ملموس تلقی کند. روندها و چشماندازها: ارائه راهنماییهای آموزنده برای مدیران و محققان در آغاز کار ERP بایستی جزء چشماندازهای شرکت برای موفقیت آن در سازمان باشد. ازجمله سازمانهایی که زمینههای بالقوه مشارکت مردم در آن بسیار قوی بوده و مشارکت دوجانبه در بهبود وظایف و انجام مأموریتهای آن قابلمالحظه است، سازمان پلیس و سایر دستگاههای اطالعاتی و امنیتی میباشد.
اطلاعات بیشتر:
https://planetofbusiness.com/امکان-سنجی-طرح-توجیهی/