خواص سیر خام برای سرماخوردگی

سیر می تواند عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کند

سیر حاوی ترکیباتی است که به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با میکروب ها کمک می کند.

خرید دمنوش لاغری دکتر بیز: سیر کامل حاوی ترکیبی به نام آلیین است. هنگامی که سیر له یا جویده می شود این ترکیب به آلیسین تبدیل می شود که ماده فعال اصلی سیر است.

آلیسین حاوی گوگرد است که به سیر بو و طعم متمایزی می دهد.

با این حال آلیسین ناپایدار است بنابراین به سرعت به سایر ترکیبات حاوی گوگرد تبدیل می شود که تصور می شود خواص دارویی سیر را افزایش می دهند.

خرید سیر سیاه دکتر بیز: نشان داده شده است که این ترکیبات واکنش مبارزه با بیماری برخی از انواع گلبول های سفید خون را در بدن هنگام مواجهه با ویروس ها مانند ویروس هایی که باعث سرماخوردگی یا آنفولانزا می شوند تقویت می کنند.

آیا سیر برای سرماخوردگی و آنفولانزا خوب است؟

دمنوش مصفی خون به عنوان درمانی برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا شناخته می شود.

مطالعات نشان داده اند که سیر ممکن است در وهله اول خطر ابتلا به بیماری و همچنین مدت زمان بیمار شدن را کاهش دهد. همچنین ممکن است شدت علائم را کاهش دهد.

یک مطالعه به 146 داوطلب سالم به مدت 3 ماه مکمل سیر یا دارونما داد. خطر سرماخوردگی در گروه سیر 63 درصد کمتر بود. با این حال تفاوت معنی داری بین گروه ها در مدت زمان بهبودی پس از سرماخوردگی وجود نداشت.

مطالعه دیگری نشان داد که سرماخوردگی برای افرادی که در طول فصل سرماخوردگی و آنفولانزا روزانه 2.56 گرم عصاره سیر کهنه خورده بودند در مقایسه با گروه دارونما به طور قابل توجهی کوتاه تر بود. شدت سرماخوردگی آن ها نیز کمتر بود.

اگر اغلب به سرماخوردگی یا آنفولانزا مبتلا می شوید خوردن سیر ممکن است به کاهش علائم شما کمک کند یا به طور کامل از بیمار شدن شما جلوگیری کند.

با این حال بررسی شواهد نشان داد که بسیاری از مطالعاتی که اثرات سیر بر سرماخوردگی را بررسی می‌ کنند کیفیت پایینی دارند.

همچنین مشخص نیست که آیا شما نیاز به مصرف مداوم سیر دارید یا اینکه بهتر است در هنگام شروع بیماری به عنوان یک درمان کوتاه مدت از آن استفاده کنید.

 

چگونه فواید سیر را به حداکثر برسانیم؟

نحوه فرآوری یا تهیه سیر می تواند فواید سلامتی آن را تغییر دهد.

آنزیم آلیناز که آلیین را به آلیسین مفید تبدیل می کند فقط تحت شرایط خاصی کار می کند. همچنین می توان آن را با گرما غیرفعال کرد.

یک مطالعه قدیمی نشان داد که قرار دادن سیر 60 ثانیه مایکروویو یا 45 دقیقه در فر می تواند آلیناز را غیرفعال کند و مطالعه دیگری نتایج مشابهی را نشان داد.

با این حال اشاره شد که له کردن سیر و ماندن آن 10 دقیقه قبل از پختن می تواند به جلوگیری از از بین رفتن خواص دارویی آن کمک کند.

محققان همچنین اظهار داشتند که از دست دادن فواید سلامتی ناشی از پخت و پز می تواند با افزایش میزان مصرف سیر جبران شود.

در اینجا چند راه برای به حداکثر رساندن مزایای سلامتی سیر وجود دارد :

  • تمام سیر خود را قبل از خوردن له یا خرد کنید. این باعث افزایش محتوای آلیسین می شود
  • قبل از پختن سیر له شده اجازه دهید 10 دقیقه بماند
  • از سیر زیاد استفاده کنید – در صورت امکان بیش از یک حبه در هر وعده غذایی

مکمل های سیر

یکی دیگر از راه های آسان برای افزایش مصرف سیر مصرف مکمل است. با این حال محتاط باشید زیرا هیچ استاندارد تنظیم شده ای برای مکمل های سیر وجود ندارد.

این بدان معناست که محتوای آلیسین و کیفیت آن می تواند متفاوت باشد و همچنین مزایای بالقوه سلامتی نیز متفاوت است.

پودر سیر

پودر سیر از سیر تازه ای که برش داده شده و خشک شده درست می شود. حاوی آلیسین نیست اما گفته می شود پتانسیل آلیسین دارد.

پودر سیر را در دمای پایین فرآوری می کنند و سپس در داخل کپسول قرار می دهند تا از اسید معده محافظت شود.

این به آنزیم آلیناز کمک می کند تا در محیط سخت معده زنده بماند تا بتواند آلیین را به آلیسین مفید در روده تبدیل کند.

متاسفانه مشخص نیست که چه مقدار آلیسین را می توان از مکمل های پودر سیر به دست آورد. این بسته به برند و محصول بسیار متفاوت است

عصاره سیر کهنه

هنگامی که سیر خام برش داده می شود و در اتانول 15 تا 20 درصد برای بیش از 1.5 سال نگهداری می شود تبدیل به عصاره سیر کهنه می شود.

این نوع مکمل حاوی آلیسین نیست اما خواص پزشکی سیر را حفظ می کند. بسیاری از مطالعاتی که فوایدی را در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا نشان می‌ دهند از عصاره سیر کهنه استفاده می‌ کنند.

روغن سیر

روغن سیر نیز یک مکمل موثر است و معمولا با استفاده از تقطیر با بخار آب تهیه می شود و معمولا به صورت کپسول مصرف می شود.

روغن سیر متمایز از روغن با طعم سیر است که برای پخت و پز استفاده می شود.

روغن سیر خانگی نیز با موارد متعددی از بوتولیسم مرتبط است بنابراین اگر می‌ خواهید خودتان آن را درست کنید مطمئن شوید که از روش‌ های نگهداری مناسب استفاده کنید.

برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا چه مقدار سیر بخوریم؟

در حالی که هیچ دوز موثر ثابتی برای سیر وجود ندارد برخی از مطالعات روی سیر خام از 100 میلی گرم سیر خام خرد شده به ازای هر کیلوگرم وزن بدن دو بار در روز استفاده می کنند. این معادل حدود سه تا چهار حبه سیر در روز است.

همچنین می توانید از مکمل عصاره سیر کهنه استفاده کنید. مطالعاتی که فواید سلامتی سیر کهنه را بررسی می‌ کنند از دوزهای مختلف از 240 میلی‌ گرم تا 2560 میلی‌ گرم استفاده می‌ کنند.

مصرف زیاد مکمل های سیر می تواند سمی باشد بنابراین از دوز توصیه شده بیشتر استفاده نکنید.

نکاتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

در اینجا پنج راه دیگر برای تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا آورده شده است :

  • پروبیوتیک بخورید : پروبیوتیک ها ممکن است به سلامتی روده کمک کنند، پاسخ ایمنی را تقویت کنند و خطر عفونت را در برخی افراد کاهش دهند
  • یک رژیم غذایی را دنبال کنید : رژیم غذایی شما مهم است. دریافت متعادل مواد مغذی مهم به شما کمک می کند تا مطمئن شوید که سیستم ایمنی بدن شما در وضعیت خوبی باقی می ماند
  • سیگار نکشید : دود سیگار می تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف و شما را مستعد ابتلا به عفونت کند
  • زیاد الکل نخورید : تصور می‌ شود الکل زیاد به سیستم ایمنی آسیب می‌ زند و شما را مستعد ابتلا به عفونت می‌ کند
  • مکمل روی مصرف کنید : قرص یا شربت روی را ظرف 24 ساعت پس از شروع سرماخوردگی مصرف کنید زیرا ممکن است طول مدت سرماخوردگی را کاهش دهد

 

دکمه بازگشت به بالا