حوادث سوریه فرصت مناسبی برای جهاد تبیین است – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

حوادث سوریه فرصت مناسبی برای جهاد تبیین است - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار آنلاین حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری صبح جمعه سلسه مباحث جهاد تبیین با بیان اینکه بیداری اسلامی در کشورهای عربی یک حرکت مردمی به معنای واقعی کلمه بود گفت: جبهه استکبار در آن مقطع زمانی ۱۳ سال پیش دو کار در زمینه اتفاقات منطقه انجام داد نخست اینکه تمام سعی خود را کرد تا بیداری اسلامی را به یک شکلی مهار کند و در صورت امکان هویت آن را تغییر بدهد البته این امر مسبوق به سابقه هست و حرکت عجیبی نیست که دست های استکبار در جوامع وسط بیایند و یک حرکت سالم را به بیراهه ببرند و آن را منقلب کنند و تغییر بدهند.

وی ادامه داد: در لیبی که یک کشور نفت خیز است داعش جنگ داخلی خانمان سوزی به راه انداخت که درحال حاضر هم ادامه دارد و تقریباً همه زیر ساخت های این کشور را از بین بردند و آمریکایی ها و اروپایی ها بر چاه های نفت این کشور حاکم شدند. در بحرین با اینکه کشور کوچکی است ولی شیعیان حرکت های عظیمی علیه خاندان بن حمد (خاندان پادشاهی این کشور) به راه انداختند که با کمک نیروهای نظامی و ادوات جنگی عربستان سعودی با آن برخورد کردند. در یمن که تعداد شیعیان زیادی ساکن بودند استکبار خیلی تلاش کرد ولی به جایی نرسید؛ هرجا جریان شیعه وجود دارد حضور استکبار نمی تواند خیلی مسئله را جابجا بکند شیعیان یمن پیروز شدند و انصارالله یا همان حوثی ها کشور یمن را به دست گرفتند.

حجت الاسلام کلانتری افزود: این اولین اقدامی بود که استکبار برای مقابله با بیداری اسلامی در خاورمیانه و شمال آفریقا انجام داد. به تعبیر مقام معظم رهبری آمریکا و صهیونیست ها تلاش کردند که این حرکت ها به سرانجام نرسد که به سرانجام هم نرسید اگر این کشورهای اسلامی به آن جایگاه خود رسیده بودند خیلی از مسائل جهان اسلام امروز فرق می کرد البته به لحاظ فکری یک نکته هم دارد که زیر ساخت های فکری جریان اهل سنت زودتر از جریان شیعی حرکت کرده است و بحث بازگشت به اسلام ناب و قرآن را ابتدا اهل سنت بودند که مطرح کردند و حدود صد سال پیشگام بودند و بعد در سایر کشورها از جمله ایران و لبنان این جرقه ها زده شد.

تولیت حرم حضرت شاهچراغ (ع) با انتقاد از ناسیونالیسم و ملی گرایی عربی گفت: ایراد و انتقاد دیگری هم در تفکر حکام عرب اهل سنت وجود دارد که مانع حل مشکلات است و آن ناسیونالیسم عربی است.

داعش همواره مقصد و هدف نهایی خود را نابودی شیعیان در ایران عنوان کرده است

حجت الاسلام کلانتری در ادامه به کتاب «ده روز با داعش از درون دولت اسلامی» از یورگن تودنهوفر روزنامه نگار آلمانی اشاره کرد و گفت: این خبرنگار حرفه ای آلمانی در مصاحبه با رهبران داعش از آنها پرسیده بود که مقصد نهایی شما کجاست؟ و آن ها ایران را نام برده بودند. زمانی که خبرنگار علت را از آنها پرسید و اینکه تصمیم شما برای ورود به ایران چیست؟ گفتند قصد داریم که مشرکان یعنی شیعیان را از بین ببریم و در ادامه گفتند که همه ۷۰ میلیون جمعیت ایران را سر می برند! این گروه شیطانی بدون هیچ گونه پرده پوشی و بی پروا این قصد را بیان می کردند. این همان بمب ناامنی است که آمریکا و صهیونیست ها در سوریه و عراق آن زمان ایجاد کردند.

وی ادامه داد: دومین سرفصل مربوط به ورود ایران به عراق و سوریه در آن تاریخ است؛ چرا در آن برهه جمهوری اسلامی به سرعت دست به اقدام عمل زد و وارد عراق و سوریه شد و در این راه تعدادی زیادی از جوانان به شهادت رسیدند در همین استان فارس نزدیک به ۱۰۰ شهید مدافع حرم داریم که غالباً هم از جوانان مظلوم افغانستان هستند. به چند دلیل در آن مقطع ایران وارد سوریه و عراق شد؛ نخستین دلیل حضور همین جریان تکفیری و بمب ناامنی در این دو کشور بود که فریاد می زدند همه شیعیان و ایرانی ها باید سر بریده بشود و فقط بیان نمی کردند بلکه به آن عمل نیز می کردند و هر جایی که می توانستند وارد شوند و نفوذ کنند این جنایات را انجام می دادند از جمله در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی الکاظم علیهماالسلام که در یک حرکت انغماسی و سبعانه آن همه انسان بی گناه را شهید کردند.

حفظ امنیت کشور و مبارزه با دشمنان ایران در خارج از مرزها

تولیت حرم حضرت شاهچراغ (ع) مهمترین دلیل ورود ایران به سوریه و عراق را در آن مقطع زمانی حفظ امنیت کشور بیان کرد و گفت: این صرفاً یک تحلیل نبود که بگوییم شاید بخواهند امنیت جمهوری اسلامی را به خطر بیندازد این ها با صدای بلند تهدید می کردند و هرجا هم می توانستند جنایت می کردند مگر می شود یک حکومت در مورد امنیت کشور خود بی خیال باشد؟! معنای اقتدار همین است که اگر یک فرد ایرانی حتی در آن سوی دنیا جانش به خطر بیافتد حکومت بتواند دخالت کند چه برسد که به لب مرز ما بیایند و بعد ما در خانه خودمان باشیم و بخواهیم دفاع کنیم.

گروه های جنایتکار تکفیری با همان افکار اما با چهره جدید

حجت الاسلام کلانتری در ادامه به شکست داعش در سوریه آن زمان اشاره کرد و گفت: دولت های غربی آمریکا و اروپا و صهیونیست ها متوجه شدند که این نوع حرکت های تکفیری هیچ وقت به نتیجه نمی رسد. زمانی که ضربه خوردند و آن حرکت های مردمی را پیش روی خود دیدند متوجه شدند که این نوع مقابله کردن برای آنها ضرر دارد. تجربه مشابه همین را در افغانستان هم شاهد هستیم در یک برهه زمانی گروه طالبان در افغانستان وجود داشت که همین کشتن سر بریدن منهدم کردن و بی اعتنایی به تمام قوانین انسانی بین المللی را داشتند اما بعدها متوجه شدند که این نوع مقابله و توحش جواب نمی دهد؛ بالاخره طالبان می خواهد بر مردم افغانستان حکومت بکند هیچکس این شیوه را نمی پسندد لذا آمریکا و غربی ها آمدند نوع و روش مقابله طالبان را عوض کردند و طالبان جدید را به وجود آوردند.

وی ادامه داد: همین ابومحمد الجولانی امروز با آن فردی که در گذشته بوده است فرق کرده؛ گروهک «تحریرالشام» همان گروه تروریستی سابق است اشتباه نکنید عمق و ذاتش همان است فقط ظاهر آن را مرتب کرده اند. طالبان هم ممکن است که همان ذات و عمق گذشته را داشته باشد اینکه اعضای گروه طالبان در کنار دسته جات عزاداری شیعیان حضور پیدا می کنند و می گویند برادران شیعه ما در غم شما شریک هستیم و تصاویر و فیلم های آن را پخش می کنند این را از سر ناچاری و اجبار انجام می دهند این روش را به آن ها گفته اند که باید اینگونه باشید این گروه ها فقط مجری هستند هر کاری که را به آن ها بسپارند همان را انجام می دهند و اصلاً از خود هیچ عقل و اختیاری ندارند. جریاناتی که امروز وارد سوریه شده اند به دستور اربابانشان ظاهر و ادبیات را براساس نرخ روز طراحی و عرضه می کنند این هم قدرت شیطانی دشمنان و استکبار است که می توانند یک سری افراد را به راحتی به کار بگیرند و آنها را کنترل کنند.

تغییر ظاهر گروه های تکفیری انفعال دولت و ارتش مهمترین علت های سقوط سوریه بود

تولیت حرم حضرت شاهچراغ (ع) به عوامل فروپاشی نظام سوریه در تحولات اخیر اشاره کرد و گفت: شرایط امروز سوریه و آن چیزی که در سوریه امروز اتفاق افتاده با آن چیزی که حدود ۱۵ سال پیش رخ داده خیلی متفاوت است؛ اولین تفاوت همین تغییر شکل و نوع گروه های مهاجم و تکفیری است که باعث شده مردم سوریه در مقابل این ها حساس نشوند و بگویند که این ها مثل گروه های قبل نیستند و افراد خوب و مدافع ما می باشند. این اولین اثر منفی آن است یکی دیگر از اثرات آن این است که بین سیاستمداران اصلی سوریه اختلاف ایجاد کرد یعنی آنها با شکل و ادبیاتی می آیند که آنها نمی دانند باید چگونه برخورد کنند و سردرگم و دچار ابهام جدی می شوند.

وی ادامه داد: دومین عامل فروپاشی ارتشی که دیگر انگیزه مقاومت داشته باشد وجود نداشت – که باید علت های آن هم بررسی بشود که چرا اینگونه شد – و دیگر از بین رفتن انسجام ملت سوریه و انفعال دولت سوریه. یعنی آن سه عامل اصلی که لازم است تا جبهه مقاومت به میدان بیاید در اینجا هر سه از بین رفته است که باعث تأسف و البته تعجب بسیار است و باید چرایی آن در جای خود و به دقت مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد.

حجت الاسلام کلانتری به عامل سوم فروپاشی نظام سوریه اشاره کرد و افزود: عامل سوم این بود که در این مقطع فعلی هم جمهوری اسلامی ایران و هم حزب الله لبنان حشد الشعبی عراق نیروهای افغانستان پاکستان و یمنی ها امکان ورود به سوریه را پیدا نکردند. آن جریان عظیمی که در آن زمان ساخته شد یعنی بسیج مردمی سوریه که هزاران جوان بسیجی را آماده کرده بودند را به حاشیه بردند و حتی از ماها قبل که به سوریه هشدار داده می شد آنها هیچ اقدامی نکردند.

وی با بیان اینکه جریانی که امروز در سوریه به قدرت رسیده یک جریان کاملاً آمریکایی – اسرائیلی است گفت: همیشه یک بخشی از علل موفقیت جبهه استکبار خود این دولت های سرسپرده اسلامی هستند. کشورهای اسلامی هم که در این فتنه آمریکایی – اسرائیلی مشارکت کردند خود ضربه مهلکی از این جریان خواهند خورد. تبدیل شدن سوریه به مأمن گروه های تکفیری و صهیونیست ها بزرگترین ضربه ها را در آینده به کشورهای هم مرز وارد خواهد کرد. ذات رژیم صهیونیستی این است که با هر کشوری که همسایه باشد برای آن ها مصیبت و گرفتاری درست می کند. آن ها حتی بخش هایی از خاک ترکیه را سرزمین موعود و متعلق به یهودیان می دانند.

جبهه مقاومت یک مکتب فکر و باور است

تولیت حرم حضرت شاهچراغ (ع) در خصوص نگرانی برخی از آینده جریان مقاومت در منطقه گفت: مقاومت محدود به سرزمین نیست؛ سرزمین در واقع یک بخش ناچیزی از مقاومت است فاطمیون آن لشکر عظیم رزمنده افغانی جان فدا که هرجا در درگیری با داعش گره پیش می آمد آنها گره ها را باز می کردند مگر سرزمین افغانستان تحت نظارت و سلطه جمهوری اسلامی است؟ خیر ولی لشکر فاطمیون و زینبیون از بهترین رزمندگان مقاومت هستند. وقتی عکس شهید سلیمانی را در یکی از ایالت های هندوستان پاره کردند آن تجمع عظیم مردمی و وادار کردن پلیس به اظهار پشیمانی و عذرخواهی این را جبهه مقاومت رقم زده است؛ حال کشمیر دست ما است یا تحت سلطه هندوها؟!

وی خاطرنشان کرد: جبهه مقاومت سرزمین نیست جبهه مقاومت یک مکتب یک تفکر و یک باور قلبی و قطعی است هرجا باشید همین است؛ خانم مرضیه هاشمی (ملانی فرانکلین) که از آمریکا به اینجا آمده و مجری اصلی پرس تی وی شبکه انگلیسی زبان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است ایشان با وجود آمریکایی بودن عضو جبهه مقاومت هست. مگر امروز آمریکا بر شئون حیاتی عراق حاکم نیست همین امروز نفت عراق دست نیروهای آمریکایی است آمریکا پایگاه های متعدد نظامی در عراق دارد اما یک بخش عمده ای از جبهه مقاومت در خود عراق است. مگر این ها یمن را محاصره نکرده اند اما با این وجود جبهه مقاومت در آنجا هم است؛ اوضاع برای جبهه مقاومت که از غزه بدتر نمی شود اما غزه هم جزو جبهه های مقاومت است روزی نیست که در همان غزه تعدادی از صهیونیست ها به هلاکت نرسند. مقاومت مکتب فکر و باور است. مقاومت یعنی کربلا اصلاً عِده و عُده نیست.

حجت الاسلام کلانتری با بیان اینکه جبهه مقاومت در گذر زمان و در مصائب قوی تر شده است تصریح کرد: زمانی که گذشته را مرور می کنیم هر وقت شرایط سخت تر شده و هجمه ی بیشتری بر مقاومت وارد شده است جبهه مقاومت قوی تر شده و بهتر عمل کرده است. اتفاقاً هجمه دشمن باعث شد که حماس در هفتم اکتبر عملیات عظیم طوفان الاقصی را انجام بدهد و بعد از ۷۰ سال جریان فلسطین را در تمام دنیا احیا کند. به قول شهید سلیمانی آن فرصت هایی که در تهدیدها وجود دارد در شرایط عادی نیست. همین اتفاق خودش برای جهاد تبیین یک فرصت است.

دکمه بازگشت به بالا