ارتقای سطح آموزش دانش آموزان و جبران کاستی ها در طرح مدرسه تابستان رضایت بخش بود؟
دانا نیوز/کوم به گفته معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش ناحیه خم، با توجه به ارزیابی های انجام شده، نسبت به اثربخشی طرح تثبیت و جبران یادگیری و تعداد دانش آموزانی که در معرض خطر تکرار پایه هستند، اطمینان داریم. توجه کاهش می یابد و دانشجویان پذیرفته شده به سطوح بالاتر ارتقا می یابند.
در سال آموزش یکی از بخش های اصلی است که منجر به بسته شدن اپیدمی کرونا در پایان سال 2018 شد. اگرچه این تعطیلی چندان دوام نیاورد و آموزش آنلاین به سرعت به عنوان جایگزینی برای یادگیری حضوری ترجیح داده شد، فعالان و بسیاری از مراجع در حوزه آموزش به اهمیت آموزش حضوری در کارایی و کیفیت پی بردند. معایب آموزش و فضای مجازی و در بهترین حالت اغلب تکرار شده است که آموزش مجازی نیمی از کیفیت آموزش را تشکیل می دهد.
ضعف زیرساختهای فنی، عدم دسترسی به اینترنت در مناطق مختلف بهویژه برخی از مناطق روستایی، عدم آشنایی با فضای مجازی معلمان و دانشآموزان، نبود محتوای آموزشی آنلاین و عدم دسترسی همه دانشآموزان به تلفن هوشمند از چالشهای موجود بود. پیگیری آموزش آنلاین
بنابراین پس از معرفی آموزش حضوری در کلاس، نیاز به آموزش های تکمیلی و اجرای برنامه هایی برای جبران کاستی های آموزش مجازی و افت تحصیلی دانش آموزان بیشتر احساس می شود.
و در همین راستا وزارت آموزش و پرورش به استان اعلام کرد که قرار است برای اولین بار جبران و تثبیت آموزش و پرورش شود.
در همین راستا تیرماه امسال در گفت و گو با معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش عنوان شد که 150 پایگاه فعال داریم و بیش از 19 هزار دانش آموز برای اجرای طرح تثبیت و جبران خسارت ثبت نام کرده اند. یادگیری. جهت شرکت در کلاس های تابستانی
همانطور که در خصوص مدت اجرای طرح و ذینفعان اشاره شد: این طرح از 21 تیرماه تا 21 شهریور ادامه خواهد داشت و پس از طی دوره آموزشی دو ماهه، نتایج ارزیابی های ثبت شده در طول آموزش را جمع بندی کنیم و امیدواریم دانش آموزان قادر خواهند بود برای رسیدن به سطحی تلاش کنند که بتوانند به سطح بالاتری بروند زیرا ایستادن دانش آموز روی پله قطعاً باعث آسیب های متفاوتی می شود.
وقتی این طرح تکمیل شد، مجدداً نتیجه ارزیابی و میزان رضایت از اجرای این طرح و مشکلات را با معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان درمیان گذاشتیم.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش قم، خانم مریم سادات پهننده در گفت وگو با خبرنگار دانا نیوز، با بیان اینکه طرح تثبیت و جبران دوره ابتدایی در دو مرحله اجرا شد، گفت: اجرای طرح تثبیت و جبران دوره ابتدایی در دو مرحله اجرا شد. این طرح که ما می خواهیم به دلیل تغییر موقعیت و آموزش در قالب فضای غیرشخصی و مجازی موفق نبوده است.
مهاجری با بیان اینکه آغاز مرحله دوم طرح تثبیت و جبران آموزش و پرورش از اواخر اردیبهشت و ابتدای خرداد ماه صورت گرفت، تصریح کرد: در سطح منطقه مبانی مشخص شد و اسامی مدیران مدارس درج شد. دانشجویان مشمول این طرح به سامانه اضافه می شوند و بر اساس این برآورد آماری در سطح کشور انجام می شود.
به گفته معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش قم طرح تثبیت و جبران یادگیری از 21 تیرماه لغایت 21 مردادماه اجرا شد و بر اساس آمار منطقه ای 65 درصد دانش آموزان شرکت کردند. کلاس ها و معلمان طبقات مختلف در مدارس و پایگاه های مذکور حضور فعال داشتند.
بعد: در طول پروژه با ارزیابی و نقد برنامه ای از سوی اولیا، معلمان و مدیران مدارس به ویژه دانش آموزان به ویژه دانش آموزان دبیرستانی، روند اجرا را ارزیابی کردیم.
پناهنده افزود: با توجه به اینکه دانش آموزان از نظر شرایط روحی و روانی ناشی از دوری از محیط مدرسه در سایه ویروس کرونا تمایل شدیدی به شرکت در کلاس داشتند، تمامی مراحل این طرح با حضور والدین و دانش آموزان: کشاورزان
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش ناحیه قم تاکید کرد: معلمان معتقدند این طرح نتایج خوبی دارد و در صورت عدم اجرای آن بسیاری از دانش آموزان مجبور به تکرار سطح تحصیلی خواهند بود. در شهریور ماه درس ها تا 12 ادامه دارد و ارزیابی نهایی در حال انجام است بنابراین نمی توان عدد و رقم خاصی را اعلام کرد.
این مهاجر ادامه داد: اما گاهی دانش آموزان مشمول این طرح در طول سال تحصیلی درس را با معلم نمی گذرانند، بنابراین نتیجه ارزشیابی باید توسط معلم تابستانی به اصلی منتقل شود. معلم دانش آموزان و در نهایت نتیجه نهایی توسط شورای مدرسه مورد ارزیابی قرار می گیرد، دانش آموزان و اولیا اطلاع رسانی می شوند و نتایج در سامانه خلاصه نهایی بارگذاری می شود.
وی افزود: اما با ارزیابی های انجام شده از اثربخشی این طرح مطمئن هستیم و قطعا تعداد دانش آموزان مستعد تکرار دروس پایه به میزان قابل توجهی کاهش یافته و به دانش آموزانی که در مقاطع پذیرفته شده اند ارتقای بالاتری داده شده است. .
به گفته معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش قم یکی از مشکلات طرح تثبیت و جبران آموزش و پرورش را دوره اجرا دانست. وی گفت: مدت اجرای این طرح ربطی به استان ندارد. چون طرح اولیه از معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بود، از سوی استان ابلاغ و به صورت محلی اجرا شد.
این پناهنده تاکید کرد: در کارگروه هایی که با حضور نمایندگان مدیران مناطق مختلف استان ایجاد کرده ایم، وضعیت تحصیلی دانش آموزان در طول سال تحصیلی معمولاً پس از سه ماه مشخص می شود و دانش آموزانی که نیاز به توجه بیشتری دارند ممکن است در معرض بیشتر قرار بگیرند. تمرین از ژانویه
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش ناحیه قم یادآور شد: با تغییرات ایجاد شده پس از مقطع کارشناسی و برنامه هایی که در نظر داریم از سال تحصیلی 1402-1401 کیفیت برنامه ها را ارتقا دهیم، ادامه می دهیم. امیدواریم نتایج این طرح برای سال تحصیلی آینده شاهد باشیم و با اجرای این طرح زمینه رشد و ارتقای دانش آموزان مقطع ابتدایی بیشتر شود.
انتهای پیام