حوادث

هشدارهای پلیس فتا به والدین درباره نظارت بر حضور فرزندانشان در فضای مجازی

رئیس مرکز بررسی و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا به والدین توصیه کرد مراقب فرزندان خود باشند.

سرهنگ علی محمد رجبی در گفت وگو با دانا نیوز پلیس افتا اعلام کرد که کمپین یک هفته ای را تحت عنوان «کودکان سایبری» برای ارتقای ایمنی کودکان در فضای سایبری راه اندازی کرده است. نشان دهنده نقش والدین در نظارت بر حضور فرزندانشان در فضای مجازی است. در این زمینه والدین باید به یکسری نکات و مسائل توجه کنند.

وی تهدید و آسیب قلدری سایبری برای کودکان را نداشتن دانش و مهارت دانست که این افراد را از خطرات حضور در این فضا و گاه آسیب هایی که افراد سودجو به خانواده هایشان وارد می کند آگاه می کند. در چند سال گذشته شاهد افزایش چشمگیر تعداد کودکان استفاده از اینترنت و افزایش تعداد کودکان سایبری بوده ایم، خطراتی وجود دارد.

به گفته رئیس مرکز بررسی و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس افتا، یکی از سه کاربر اینترنت در جهان با افزایش جرایم سایبری صاحب فرزند شده است. کارشناسان معتقدند سواد دیجیتال از سنین پایین برای کودکان مهم است و به آنها کمک می کند محتوای مناسب را در فضای مجازی پیدا کنند.

رجبی درباره نظارت والدین بر کودکان در جرایم سایبری گفت: اولین چیزی که کودکان باید در مورد امنیت سایبری بدانند تهدید واقعی است و مجرمان سایبری هستند که می توانند از هر کسی حتی یک کودک سرقت کنند. برای کنار آمدن با این موضوع، تدوین یک برنامه رسانه ای در خانواده، مانند تنظیم چارچوبی برای استفاده کودک از اینترنت، استفاده از مرورگرهای ویژه برای کودکان، مهم است. آنها به عدم استفاده از پیام رسان های پیشرفته، محدودیت های سنی در استفاده از رسانه های اجتماعی، نبود تلفن همراه و خدمات اینترنتی در اتاق خواب و در دسترس بودن و گسترش ورزش و سرگرمی متعادل اشاره می کنند. روابط اجتماعی و خانوادگی در محیط.

رئیس مرکز بررسی و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس افتا گفت: فرزندپروری در فضای مجازی مهارتی است که والدین با استفاده از آن می توانند فرزندان خود را برای دنیای دیجیتالی آینده آماده کنند. «والدین باید دانش خود را در مورد فضای مجازی افزایش دهند و کودکان را از خطرات آگاه کنند. فضای مجازی.

در عین حال والدین در فضای مجازی باید یک قدم جلوتر از فرزندان خود باشند، اینترنت و وب سایت های مورد علاقه فرزندشان را مطالعه کنند و راه های ارتباطی جدید را بیاموزند. همچنین توصیه می شود والدین در مورد امنیت و اهمیت فضای مجازی و اینترنت با فرزند خود صحبت کنند.

رئیس مرکز بررسی و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس افتا در خصوص تعامل والدین با فرزندان، ایجاد اعتماد بین والدین و فرزندان، دوستی با فرزندان و خودداری از مقایسه نوجوانان با همسالان خود در آموزش سایبری صحبت کرد. مسائل مهمی که والدین باید در نظر بگیرند.

از آنجایی که کودک معتاد به آزار و اذیت سایبری ممکن است ارتباط خود را با افراد و دستگاه های واقعی از دست بدهد، والدین باید بدانند که می توانند از آزار و اذیت اینترنتی در دنیای واقعی دوری کنند. نزدیک آنها بمان.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا