سرمایه گذاری فرهنگی در کردستان باید متناسب با زیست بوم منطقه باشد
خبرگزاری دانا نیوز از کردستان گزارش داد؛ میلاد عرفان پور صبح امروز در دیدار با روسا و مدیران حوزه هنری استان کردستان گفت:
وی ادامه داد: فرهنگ و هنر کردستان قدمتی دیرینه دارد و در نتیجه علاقه مردم این ایالت به امور فرهنگی زیاد است و در نتیجه کار فرهنگی و هنری کردستان دارای ظرافت های منحصر به فردی است. مشخصات.”
به گفته مدیر حوزه هنری حوزه هنری انقلاب اسلامی، خوشبختانه در سال های اخیر حوزه هنری کردستان به مرکزی برای فعالیت های فرهنگی و هنری تبدیل شده است. این را می توان در نتایج محصولات و رویدادها مشاهده کرد. “
وی بر لزوم تمرکز بر شناسایی، توسعه و توسعه هنر در اقلیم کردستان تاکید کرد. خرد در کردستان این سفره باید پیشگام باشد، خوشبختانه فعالیت های بسیار خوبی در این راستا آغاز شده است.
عرفان پور یادآور شد: سرمایه گذاری های فرهنگی و هنری کردستان باید در راستای بوم شناسی منطقه باشد.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: سند تحول را در دستور کار انقلاب اسلامی قرار داده ایم و امیدواریم بتوانیم در این مسیر فرصت های بهتری ایجاد کنیم. در حوزه موسیقی «در تمام مناطق کشور ایجاد کنید.
به گفته مدیرعامل مرکز موسیقی انقلاب اسلامی، تغییر در حوزه موسیقی حوزه هنری در سراسر کشور، گام های بلندی در جهت ارتقای هنر هنر متعالی برداشته و حمایت بهتری از فعالان این عرصه خواهد داشت.
حوزه هنری کردستان یکی از موفق ترین ایالت های کشور در زمینه تولید و برگزاری تعدادی رویداد و جشنواره است. ، از جمله در صنعت موسیقی. می گذرد.
در این گفتگو امین مرادی رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان گزارشی از فعالیت های منطقه از جمله موسیقی ارائه کرد.
توجه به موسیقی اصیل و بومی اولویت در عرصه انقلاب اسلامی کردستان است.
به گفته رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان، تمرکز بر موسیقی اصیل و کشوری از اولویت های سمینار است. به گفته امین مرادی، مدیر روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان، روز یکی از خلاق ترین شهرهای جهان تولید موسیقی است و به همین دلیل بیش از هر زمان دیگری به استعدادهای این بخش نیاز دارد. .
او گفت: کردستان یکی از محبوب ترین مراکز موسیقی در کشور است.
خانواده کامکاری ها، عندلیبی ها و یوسف زمانی رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان می گویند: «همیشه از موسیقی اصیل و محلی در کردستان حمایت می شود. در دستور کار حوزه هنری قرار گرفت. «خوشبختانه قدم های بسیار خوبی در این زمینه برداشته شده است.
وی با اشاره به انتشار 9 آلبوم موسیقی در حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان گفت: در حال حاضر تعداد زیادی آلبوم دیگر در دستور کار قرار دارد و امیدواریم در سال جاری بتوانیم دو آلبوم دیگر را منتشر و منتشر کنیم. “
مرادی با یادآوری پژوهشی درباره موسیقی کردی در اقلیم کردستان گفت: در حوزه هنری انقلاب اسلامی پیشکسوت است که تاکنون سه کتاب منتشر شده و دو کتاب دیگر در دست انتشار است.
به نقل از مجموعه دایره المعارف فرهنگی، هنری و تمدن کردستان: در این دانشنامه سه عنوان به صنعت موسیقی کردستان داده شده که انتظار داریم یکی از آنها منتشر و روانه بازار شود. در پایان این سال.
در ادامه جلسه قاجوان ضیاءالدینی رئیس اداره موسیقی مرکز انقلاب اسلامی اقلیم کردستان گزارشی از فعالیت ها و اقدامات انجام شده ارائه کرد.
وی با اشاره به آسیب هایی که به هنر به ویژه موسیقی وارد می شود، گفت: انتظار داریم فضایی برای توسعه و ترویج فعالیت ها و برنامه های مرتبط با موسیقی با بهبود شرایط و شرایط فراهم شود.
انتهای پیام/