برترین های کسب و کارعمومی

سیم کارت اعتباری یا دائمی؟

تلفن‌های سکه‌ای جای خود را به تلفن‌های کارتی دادند و تلفن‌های خانگی نیز آهسته آهسته فراگیر شد؛ البته این داستان چند دهه قبل است. حالا گوشی‌های موبایل و انواع سیم کارت‌ها از اپراتورهای مختلف، وسیله‌ی ارتباطی اکثر مردم است. به سادگی می‌توان سیم کارت دائمی یا اعتباری را از اپراتورهای مختلف تهیه کرد و وارد دنیای ارتباطات شد. حالا که صحبت از سیم کارت شد، تا حالا فکر فرق سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل ؟

Credit or permanent SIM card

حتما برای شما هم این سوال مطرح شده که فرق سیم کارت دائمی با اعتباری چیست؟ آیا دلیل انتخاب از میان این دو نوع سیم‌کارت تنها قیمت اولیه‌ی سیم کارت است یا مساله‌ی دیگری نیز در میان است؟ معمولا سیم‌کارت‌های اعتباری نسبت به سیم‌کارت‌های دائمی قیمت کمتری دارند اما خب در مقابل هزینه‌ی برقراری تماس یا ارسال پیامک در سیمکارت‌های اعتباری بیشتر از سیم کارت دائمی است.

ما در ادامه‌ی این مطلب تصمیم داریم در خصوص تفاوت سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل، تفاوت سیمکارت دائمی و اعتباری همراه اول، تفاوت سیمکارت دائمی و اعتباری رایتل، تفاوت تعرفه سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل و تفاوت هزینه سیمکارت دائمی و اعتباری همراه اول صحبت کنیم.

در سیم‌کارت‌های اعتباری میزان مکالمات و استفاده‌ از خدمات ارتباطی بسته به اعتبار خریداری‌شده دارد و در مقابل دارندگان سیم کارت‌های دائمی محدودیتی در تماس و ارسال پیامک ندارند. یکی از معایب سیم کارت‌های اعتباری این است که در صورت عدم استفاده طولانی مدت از آن، سیم کارت سلب امتیاز می‌شود و البته همانطور که گفتیم هزینه‌ی تماس‌ها و پیامک نسبت به سیم کارت‌های دائمی بیشتر است.

نقش هزینه‌ها در سیم کارت دائمی و اعتباری

اگرچه برای استفاده از سیم کارت دائمی و تماس یا ارسال پیامک محدودیتی وجود ندارد و این مساله می‌تواند یک مزیت محسوب شود، اما برخی افراد ترجیح می‌دهند با خرید شارژ و اعتبار، میزان مصرف و هزینه‌های خود را تحت کنترل داشته باشند. به این ترتیب انتخاب از میان سیم کارت‌های دائمی یا اعتباری اپراتورها بستگی به خود فرد دارد. با این حال تفاوت سیم کارت دائمی و اعتباری معمولا از جهت هزینه‌ها برای برقراری تماس یا ارسال پیامک است.

راستی شما برای خرید شارژ از چه روشی استفاده می‌کنید؟ اگر به دنبال یک روش امن و مقرون بصرفه هستید، و  از ایساج انتخاب مناسبی است.

تفاوت سیم کارت دائمی و اعتباری همراه اول

اولین و بزرگترین اپراتور کشور است و سیم کارت‌های اپراتور همراه اول به صورت اعتباری و دائمی در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد. تفاوت هزینه سیمکارت دائمی و اعتباری همراه اول کاملا محسوس است؛ برای مثال هزینه‌ی مکالمه‌ی داخل شبکه (با دیگر خطوط همراه اول) در سیم کارت‌های دائمی در هر دقیقه 599 ریال و در سیم‌کارت‌های اعتباری همراه اول 899 ریال است.

بعلاوه تفاوت سیم کارت دائمی و اعتباری همراه اول در هزینه‌ی پیامک‌ها نیز به این صورت است: هزینه‌ی ارسال پیامک فارسی در سیم‌کارت‌های دائمی همراه اول 89 ریال و در سیم‌کارت‌های اعتباری 106ریال است.

تفاوت سیم کارت دائمی و اعتباری: تفاوت هزینه سیم کارت دائمی و اعتباری همراه اول

نکته‌ی دیگری که در مورد تفاوت سیمکارت دائمی و اعتباری همراه اول وجود دارد، تعرفه‌ی اینترنت است. اگر مشترکین دائمی همراه اول بدون خرید بسته‌های اینترنت از اینترنت آزاد استفاده کنند، هر کیلوبایت تبادل داده 0.4 ریال محاسبه می‌شود و این رقم برای مشترکین سیم‌کارت‌های اعتباری همراه اول 0.6 ریال به ازای هر کیلوبایت تبادل داده است. برای و همینطور اینبار ایساج را امتحان کنید.

تفاوت تعرفه‌ های سیمکارت اعتباری و دائمی همراه اول باعث می‌شود سیم‌کارت‌های دائمی این اپراتور طرفداران بیشتری داشته باشد.

تفاوت سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل

دومین اپراتور و بزرگترین اپراتور دیتای ایران است که در سال 84 با همکاری مشترک گروه MTN و شرکت صنایع الکترونیک ایران، افتتاح و راه‌اندازی شد. ایرانسل برای اولین بار سرویت اینترنت 4G را در ایران راه‌اندازی کرد و ارائه‌کننده‌ی شبکه‌ی اینترنت پرسرعت بی‌سیم خانگی و اداری است. اما فرق بین سیمکارت دائمی و اعتباری ایرانسل چیست و چگونه بفهمیم سیم کارت ایرانسل دائمی است؟

تفاوت تعرفه سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل

مهم‌ترین فرق بین سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل، تفاوت تعرفه سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل است. تماس داخل شبکه ایرانسل (از ایرانسل به ایرانسل) برای سیم‌کارت‌های دائمی ۵۹/۹ تومان در دقیقه و برای سیم‌کارت‌های اعتباری ۸۹/۹ تومان در دقیقه محاسبه می‌شود. این هزینه برای تماس با سایر اپراتورها از سیمکارت دائمی و اعتباری ایرانسل نیز مشابه است.

مشترکین سیم‌کارت‌های ایرانسل می‌توانند بسته‌های متنوع اینترنت همراه را تهیه کنند که در دوره‌های مختلف، با قیمت‌های مختلف و در حجم‌های مختلف ارائه می‌شود و به این ترتیب می‌توانند در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند. اما تفاوت دیگر سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل، تفاوت در تعرفه‌ی اینترنت آزاد است.

تفاوت سیم کارت دائمی و اعتباری: فرق بین سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل

به ازای ارسال یا دریافت اطلاعات به ازای هر کیلوبایت برای مشترکین دائمی ایرانسل 0.04 تومان و مشترکین اعتباری 0.06 تومان محاسبه می‌شود. مشترکین سیم‌کارت‌های اعتباری می‌توانند با در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند.

تفاوت سیم کارت دائمی و اعتباری رایتل

سومین اپراتور کشور است که سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد. اما در مورد تعرفه‌ی سیمکارت‌های دائمی و اعتباری رایتل می‌توان گفت هزینه‌ی تماس داخل شبکه برای هر دو سیم‌کارت‌های اعتباری و دائمی مشابه است و 70 ریال در دقیقه محاسبه می‌شود. این هزینه برای تماس‌های خارج شبکه در سیم‌کارت‌های دائمی 555 ریال در دقیقه و برای سیم‌کارت‌های اعتباری 888 ریال در دقیقه است.

تفاوت سیم کارت دائمی و اعتباری: فرق بین سیم کارت دائمی و اعتباری رایتل

تعرفه‌های مربوط به مکالمه، پیامک و اینترنت در سیم‌کارت‌های دائمی رایتل کمتر است و از دیگر مزایای این سیم کارت می‌توان به تعرفه‌ی خدمات به صرفه، استفاده از تخفیف‌ها و هدیه‌های رایتل، بدون نیاز به تهیه‌ی شارژ و پرداخت راحت صورتحساب‌ها اشاره کرد.

سیم‌کارت‌های اعتباری رایتل نیز با پیش شماره‌های 0921، 0922 و 0923 با امکانات و ویژگی‌های متفاوتی همراه هستند و علاوه بر قیمت پایین می‌توان از تمام خدمات شبکه‌ی رایتل استفاده کرده و هزینه‌های ارتباطی را تحت کنترل گرفت.

مشترکین سیمکارت‌های رایتل می‌توانند برای و همینطور به ایساج رجوع کنند.

سخن پایانی

اپراتور ایرانسل با محصولات متنوعی که در اختیار کاربران و مخاطبان خود قرار داده، توانسته است محبوبیتی پیدا کند. کاربران این اپراتور می توانند با خرید خط ایرانسل نیازهای خود را از بین بسته های مکالمه ای و بسته های اینترنتی موجود برآورده کنند و در هر کجا و هر زمان که باشند بتوانند به راحتی به این خدمات دسترسی داشته باشند.

ویترین مارکت مرجع تخصصی خرید و فروش سیم کارت در ایران می باشد که رنج متنوعی از پیش شماره ها را موجود دارند. برای مشاهده سیم کارت های موجود فقط کافیسوجود تلفن های هوشمند برای جامعه امروز به امری ضروری بدل شده است. کار کرد این دستگاه ها نیز مشخص است؛ با قرار دادن یک درون آن ها می توانید با اطرافیان تان ارتباط برقرار کرده و با آن ها صحبت کنید. امروز بیش از 20 سال از ورود تلفن های همراه به کشورمان ایران می گذرد.

همانطور که می دانید، در ابتدا خرید سیم کارت هزینه های هنگفتی داشت و کاربران برای دریافت آن ها مدت زمان نسبتا زیادی را معطل می ماندند. اما چند سالی می شود که با آغاز به کار اپراتورهای مختلف در کشور و شکسته شدن انحصار این بخش، ثبت نام و دریافت سیم کارت دیگر مثل گذشته ملال آور و طولانی نیست.

در این مطلب قصد مقایسه بین اپراتورها را نداریم، بلکه می خواهیم ببینیم که سیم کارت های دائمی و اعتباری هر اپراتور موبایل چه تفاوتی با یکدیگر دارند. اصلا یک شخص چرا باید به جای سیم کارت های ارزان قیمت اعتباری به سراغ سیم کارت های گران قیمت دائمی برود؟

در همین رابطه باید بدانید که معمولاً هزینه برقراری تماس در سیم کارت های دائمی کمی ارزان تر از سیم کارت های اعتباری بوده و سلب امتیاز هم نمی شوند. در حال حاضر خرید و فروش این نوع سیم کارت ها در بازار از رونق نسبتاً خوبی برخوردار است و گاهاً برای خرید یک سیم کارت خاص، قیمت های میلیونی پرداخت می شود.

دکمه بازگشت به بالا