رویکرد تفهیمی در باب حجاب موثرتر از رویکرد تبلیغی است
ECN / کردستان به گفته رئیس گروه فرهنگ و برنامه ریزی اجتماعی دانشگاه کردستان ، بحث در مورد حجاب و اخلاق تأثیر ماندگاری در جامعه خواهد داشت.
علی سحل پور صبح امروز (16 ژوئیه) در یک جلسه انتقال در مورد اخبار ENA درباره اخلاق و حجاب اظهار داشت: حجاب و پاکی دو دسته کاملاً متفاوت هستند و در اصل استفاده از این دو حوزه همزمان نیست.
وی گفت: “ممکن است یک فرد خالص باشد ، اما اگر حجاب کامل نداشته باشد ، ممکن است این دو کلمه به هیچ وجه مربوط به پاکی و حجاب نباشد و باید برای هر یک از آنها کاملاً تعریف و برنامه ریزی شود.”
وی افزود: بهتر است تئوری را با تبلیغات جایگزین کنید زیرا این اثر ماندگارتر از تبلیغات خواهد بود.
وی گفت: “یكی از موثرترین راه حل های مسئله حجاب پاسخ به شبهات موجود در این زمینه است.” در قرآن مسئله حجاب الزام آور نیست بلکه یک تصمیم است. یا این سؤال پیش می آید که چرا حجاب اجباری است ، در این حالت بهتر است توضیح دهیم که چرا و چگونه لازم است تا جوانان از حجاب ، توضیحات و دلایل علمی و تحقیق استفاده کنند.
علی سحل پور گفت: این موضوع به قدری عمیق است که بیشتر مخاطبان دختران و پسران جوان هستند و طبیعی است که هر کسی به خود توجه کند.
سلمانور اصرار دارد که وقتی با این روحیه جوانی روبرو می شویم ، باید سعی کنیم دلایل علمی و منطقی برای آنها بیان کنیم زیرا دانش آموز دلایل علمی و قانع کننده ای برای اهمیت حجاب دارد. بنابراین ، در برخی از سالن های آمفی تئاتر یا مجالس خیالی ، به برخی از دانشجویان نیاز است که یک انجمن برای پاسخ دادن به سؤالات منطقی و علمی در مورد مسئله حجاب فراهم شود.
وی افزود: در زمینه بهداشت بحث همان است. جوانان و دانشجویان نه تنها در پیشبرد رشته های دینی و ادبی و روایی موفق هستند بلکه بهتر است برای این منظور تحقیقات علمی و تخصصی انجام شود. برای دانش آموز نه تنها نتیجه کارشان یا ترس از آتش جهنم بلکه برای اخلاقی بودن اوضاع توضیح دهید.
صلاح با اشاره به انتقال دانشجویان و مسئله هدایت دانشجویان به حجاب ، گفت: بهتر است که دانشگاه های برتر در این دسته از دانشجویان دانشگاه را تحت پوشش خود قرار دهند و نمونه ای از آن برای دانشجویان باشند. آنها قوانین خاص خود را دارند.
وی گفت: “بهتر است حجاب و دانشجویان را از حوزه سنتی ممنوع کرده و آنها را در قوانین آموزش دانشگاه لحاظ کنیم.”
حجاب اسیر نیست ، بلکه یک قیمت است
مدیر توسعه و منابع انسانی جنبش دانشجویی در دادستان گفت: “حجاب منبع شخصی و آزادی زنان است و حجاب منبع اسارت زنان است.” او بخاطر این کار از اسلام سپاسگزار بود.
به گفته مختار رضا قلی ، ماموریت اصلی تشکل های دانشجویی ایجاد اهداف و کارمندان برای تقویت انقلاب اسلامی است.
وی در رابطه با راهکارهای حجاب و بهداشت در دانشگاه ، گفت: “یكی از راهكارها این است كه توطئه ها و روش هایی را كه در فرهنگ غربی دانش آموزان به ویژه دختران تأثیر می گذارد و تأثیر آن بر حجاب و بهداشت را بدانیم.
وی گفت: “علاوه بر این ، تلفیق برنامه های جامع و جامع و اجرای در سطح دانشگاه از دیگر اقدامات انجام شده توسط بدنه دانشجویی در این زمینه است.” آنها گفتند.
مدیر توسعه و کارکنان دانشجویی منطقه باسیلای دانشجویی منطقه دادستان در ادامه نظارت بر اجرای آیین نامه سلوک و تخلفات دانشجویی در دانشگاه و اسکان آن را ادامه داد. ما در تلاش هستیم این خصوصیات را پیاده سازی کنیم.
رضا گالی: “علاوه بر اقدامات انجام شده ، شاهد بحث های دانشجویی و مباحث دانشجویی در موضوع حجاب و بهداشت و آگاهی دانشجویان از حجاب و فرهنگ اخلاقی و خطرات ازدواج آسان هستیم.”
وی خاطرنشان کرد: پخش و آموزش نقش مهمی در ارتقاء حجاب و بهداشت در جامعه دارد ، افزود: اگر بتوانیم در این مقوله کار کنیم ، بحث آموزش و لباس می تواند بسیاری از مشکلات مرتبط با بهداشت و بهداشت را در جامعه برطرف کند. .
رضا قلی با بیان اینکه در مورد حجاب و بهداشت صحبت می شود ، گفت: تقاضای دانشجویان در دانشگاه ها نسبت به سایر اقدامات در این زمینه مؤثرتر و کارآمد تر خواهد بود.
اهمیت توانمندسازی زنان در زمینه حج و پاکی
معاون دفتر نخست وزیر گفت: یکی از شایع ترین مشکلات در زمینه حجاب و بهداشت این است که ما به روشی اسلامی کار می کنیم و گاهی اوقات نگرش و نگرش ما افراد را به سمت بیان خود سوق می دهد. این یک جامعه بود و نتیجه کاملاً مغایر با اهداف ما بود.
مصطفی حسینی درباره موضوع حجاب و بهداشت اظهار داشت: یکی از مباحثی که نخست وزیر انقلاب همیشه بر روی آن متمرکز بوده است ، توانمندسازی زنان در حوزه حج و پاکی است.
به گفته وی ، بهتر است از پتانسیل زنان در این زمینه استفاده شود.
حسنی گفت: “قوانین مختلفی در مورد حجاب و اخلاق در دانشگاه وجود دارد ، متأسفانه آنها همچنان در این قانون باقی مانده و هیچ کس بر اجرای آن نظارت نمی کند.”
طبق حدیثی از حرام امیر ، ممکن است هنگام ورود دانشجویی به محوطه دانشگاه ، برخی اظهارنظرها انجام شود ، اما اغلب اوقات تغییر کمی در آنها ایجاد می شود.
خوزه افزود: “بهتر است دوره هایی را در اوایل کودکی و مدارس ابتدایی در این زمینه گنجانده شود.” “بهتر است از همان سنین پایین آموزش لازم را در این زمینه به کودکان آموزش دهیم زیرا کودکان در سنین پایین پذیرای بیشتری خواهند بود.” .
وی در ادامه گفت: در بیشتر موارد در زمینه زیارت و بهداشت ، به عنوان مثال در بحث های واقعی و شخصی در خانه های بزرگ ، جلسات رسمی تر و بزرگتر به این موضوع پاسخ خواهد داد.
حسینی در پایان سخنان یادآور شد: “ظرفیت سازی بومی و ملی مؤثرتر خواهد بود. در این راستا ، کارگاه های آموزشی معلمان باید توسط اساتید برادران و خواهران برای تدریس در این زمینه استفاده شود. “
انتهای پیام